Staalhandel Arnold Lammering voor een groot aanbod en goede service

Staalhandel Arnold Lammering is uw sterke partner met een groot aanbod en goede service. Wij zetten ons in voor onze klanten in de staalverwerkende sectoren zoals industrie en nijverheid.

Door ons uitgebreide aanbod, de moderne opslagtechnieken en de levering direct af magazijn met ons eigen wagenpark, garanderen wij u een soepele en snelle uitvoering van uw bestelling, ook op korte termijn. Kortom: wij zijn snel, flexibel en klantgericht.

Staalhandel Arnold Lammering - altijd dichtbij

Staalhandel Arnold Lammering koppelt Duitse degelijkheid aan Nederlandse flexibiliteit. Voor dat laatste staan David Kuiper en Marco Luider garant. Zij onderhouden de contacten met de Nederlandse klanten en zorgen ervoor dat elke staalwens wordt vertaald naar de juiste en tijdige levering, inclusief bewerkingen op maat: of het nu om zagen, gronden, lassen, stralen, primer aanbrengen, menieën of boren gaat.

Vestiging

Wat we voor u doen

Zó dichtbij dus

Zó dichtbij dus

Hengelo

Uw verkoopkantoor in Nederland

Ibbenbüren

Voorraad en bewerking

Enschede 69km (klik)

Lochem 100km (klik)

Meppen

Voorraad en bewerking

Emmen 33km (klik)

Hoogeveen 60km (klik)

Nordhorn

Voorraad en bewerking

Denekamp 8km (klik)

Oldenzaal 19km (klik)

Papenburg

Voorraad en bewerking

Winschoten 35km (klik)

Groningen 74km (klik)

Schüttorf

Hoofdvestiging Lammering Staal

Voor een impressie van ons bedrijf klikt u op hier voor foto's en hier voor een bedrijfsfilm over Staalhandel Arnold Lammering.

Betonstaal
De productiecapaciteit bedraagt honderden tonnen per week in onze productiebedrijven in Nordhorn, Meppen, Ibbenbüren en Papenburg. Wij werken hier met moderne, computergestuurde machines. Onze sterke punten zijn de korte productietijden en leveringstermijn.

Levering met eigen vervoer
Om die door U bestelde materialen en producten zo snel mogelijk op de bouw of bij de werkplaats af te leveren, hebben wij een groot eigen wagenpark. Al onze vrachtwagens hebben kranen. Voor het transporteren van gestraalde materialen hebben wij overdekte trailers. De materialen worden af magazijn geleverd tot aan de werkplaats of bouwplaats.

Groothandel
Wij verkopen als groothandel zijnde uitsluitend aan de zakelijke markt.